ШОСО „ВОЖД“ Београд
У ДОБРОЈ ШКОЛИ НЕ БИ СМЕЛО ОСТАТИ НЕОЦЕЊЕНО НИШТА ИЗА ЧЕГА СТОЈЕ ЉУБАВ, РАД, ЗНАЊЕ И УСПЕСИ

Први Отворени Куп фризера „ Никола Бизумић“

Датум: 29. Oktobar 2019 22:00 Категорија: Новости





Serbia Hair Open сајам се традиционално одржава у Новом Саду, у Конгресном центру "Мастер" на Новосадском сајму. Термин одржавања сајма је увек 1. викенд у месецу новембру. У оквиру сајма одржава се такмичење Први Отворени Куп фризера „ Никола Бизумић“


Сајам је намењен искључиво професионалном фризерском тржишту, и усмерен је према потребама професионалних фризера. Концепт се заснива на великом броју демонстрација и семинара, у које су укључени излагачи и пажљиво одабрани стручњаци. Поред тога, у садржај сајма су укључене и друге потребе данашњих професионалаца – такмичење у организацији Савеза фризера Србије, едукација у оквиру Сајма Фризерске едукације, контакт са излагачима и колегама.

У такмичењу је у оквиру школских дисциплина учествовало пет школа. Наша школа „Вожд“ је постигла значајне резултате. У категорији „Мини вал“, од укупно 13 такмичара, наша ученица Биса Бислимовић је освојила ПРВО место, Владанка Вукосављевић ДРУГО, Амела Таировић ПЕТО, Тијана Младеновић СЕДМО место. У категорији „Свадбена фризура“ учествовало је 24 такмичара, а ми смо постигли следеће резултате: Четврто место- Биса Бислимовић, Седмо место- Владанка Вукосављевић.
                                             
                                    
   Честитамо на одличном успеху нашим ђацима и наставници Анђелки Сужњев !